Social

#sorin oprescu #elcen

Oprescu, disperat ca nu mai are bani: Nu platesc, ELCEN potoliti-va!

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, reproseaza Autoritatii Nationale de ( ANRE ) ca mareste nejustitificat preturile, avertizand totodata ca nu intentioneaza sa plateasca facturile.

"ANRE a marit pretul ca de obicei, pe sest. Sunt stat in stat, baietii astia sunt destepti la ANRE. Aud cum se discuta de din energie de 10-12 ani, dar nu se discuta nimic de organismul statal care poarta numele de Agentia Nationala de Reglementare a Energiei, care mareste pe sest pretul ca sa tina in viata unitati ale statului", a spus Oprescu.

Edilul a accentuat ca " traieste din penalitatile pe care le pune Primariei si, in ultima instanta, cetateanului pe umeri ".

"Nu platesc, ca sa le fie clar. Nu platesc, ELCEN potoliti-va! Nu am de unde!", a avertizat Sorin Oprescu. Acesta a mai declarat ca, dupa majorare, gigacaloria in Bucuresti este de 325 de lei, din care populatia plateste 170, iar ce ramane este subventionat de Primarie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea