Social

# caini vagabonzi #sorin oprescu #mandat #primaria capitalei # mandat de primar

Oprescu, despre un nou mandat si cainii vagabonzi

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu , le mai cere un mandat de primar bucurestenilor. In campanie, spune edilul intr-un interviu pentru Ziare.com, le va arata ce a reusit sa faca pana acum.

"Eu cand am spus ca merg la al doilea mandat, merg la al doilea mandat, prezentandu-ma cu ceea ce am reusit sa fac. Daca vreodata voi simti, fie si cinci secunde, ca ala din fata nu ma mai vrea, voi pleca. Fara niciun fel de parere de rau, ma supun deciziei bucurestenilor", a declarat Sorin Oprescu .

Edilul a abordat, de asemenea, tema cainior maidanezi din Capitala, declarandu-se adeptul solutiei adunarii lor si sterilizarii si precizand ca face un adapost pe cont propriu .

"Va fi undeva langa Bucuresti si va avea intre 5.000 si 8.000 de caini. Am protocolul incheiat cu Facultatea de medicina veterinara , o sa folosesc medici rezidenti, cu ingrijitori dedicati si cu participarea activa a ONG-urilor, ca sa nu am discutii ca omor caini", a mai spus Sorin Oprescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea