Social

Oprescu a discutat cu Tariceanu despre sustinerea proiectelor municipalitatii

Independentul Sorin Oprescu, ales primar general al Capitalei, s-a intalnit, marti, la Palatul Victoria, cu premierul Calin Popescu Tariceanu, calificand discutia avuta cu seful Executivului drept una informala, privind modul in care Executivul poate sprijini proiectele municipalitatii.

El a precizat ca a fost invitat, marti dimineata, de seful Guvernului la o discutie informala privind proiectele Capitalei si ca premierul doreste sa aiba, saptamana viitoare, o discutie similara si cu primarii de sectoare si cu membrii Consiliului General al Municipiului Bucuresti, pentru asigurarea unei relatii institutionale intre primarii si Guvern.

"Primul-ministru este bucurestean, acum locuieste si sta aici, deci traieste si el aceeasi viata ca si ceilalti", a spus Oprescu, la finalul intalnirii cu Tariceanu.

Noul primar general al Capitalei a aratat totodata ca doreste sa indeplineasca promisiunile facute bucurestenilor in timpul campaniei electorale si ca spera sa beneficieze de sprijin in acest sens.

"Daca ramane doar sa fac eu si ei nu pun umarul, lucrurile merg mai greu", a afirmat Oprescu.

Intrebat daca se va intalni si cu presedintele Traian Basescu , noul primar general a raspuns ca va merge si la Cotroceni daca va fi invitat de seful statului. (continuarea in Mediafax)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea