Social

Oponentii presedintelui cred ca PD-L se teme ca pierde Capitala

In opinia liderului PSD, Mircea Geoana, atacul presedintelui, dincolo de limitele jocului democratic si de normele constitutionale, este motivat de frica de a pierde Primaria Bucurestiului si de a se afla tot ce s-a intamplat necurat in administratia PD in ultimii opt ani.

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat, ieri, pentru Mediafax, ca pe Vasile Blaga nu il ajuta cu nimic intalnirea cu Traian Basescu, exprimandu-si speranta ca Basescu si liderii PDL au baut o cafea buna, lucru care, in opinia sa, nu este interzis de Constitutie.

 In fine, liderul PIN, Cozmin Gusa, sustine, comentand declaratiile presedintelui, ca nu s-a intalnit doar cu Viorel Hrebenciuc, ci cu o delegatie a PSD, dar a refuzat propunerea de colaborare cu social-democratii si nu a ascuns acest lucru prezentandu-l public.

„Ma asteptam la reactia lui Traian Basescu de sustinere pe fata a lui Vasile Blaga, pentru ca atat Blaga, cat si PDL in ultimele studii au scazut vertiginos, iar Basescu s-a simtit dator sa-si sprijine partidul de suflet“, spune Gusa.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea