Social

#internare #mineri #spitalul de arsi #operatie

Operatie cu succes pentru al treilea miner internat la Spitalul de Arsi

Al treilea dintre minerii internati la spitalul de arsi din Capitala a suferit, joi dimineata, o interventie chirurgicala reusita de transplant de piele pe brate, a anuntat directorul medical al spitalului, doctor Cristian Nitescu.

Starea pacientului, care prezenta arsuri pe 55% din suprafata corpului, este buna, dar prognosticul medicilor este inca rezervat, informeaza NewsIn.

Primul miner internat la Spitalul de Arsi, care avea arsuri pe 80% din suprafata corpului, a fost operat cu succes in cursul zilei de marti, iar al doilea, care prezenta arsuri pe 85% din suprafata corpului, a suferit, miercuri dimineata, o interventie chirurgicala reusita de transplant de piele pe brate.

Cei trei mineri operati si inca unul, cu arsuri pe 35% din suprafata corpului, se afla, in continuare, la Terapie Intensiva , insa prognosticul medicilor in privinta lor este rezervat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea