Social

#jon favreau #barack obama #speechwriter

Omul din spatele sloganului "Yes, we can" al lui Obama are 27 de ani

Autorul istoricului discurs pronuntat de Barack Obama cu prilejul victoriei sale, Jon Favreau , are 27 de ani, a absolvit Holy Cross, Universitatea iezuitilor, in 2003, si tot al lui este si faimosul slogan "yes we can".

Jon este adeptul scrisului, spunand ca notitele sunt mai rapide pe un block notes. Discursul victoriei lui Obama l-a scris intr-o zi. "Schimbarea a venit. Acesta este momentul nostru. Acesta este timpul nostru. Yes we can", relateaza Il Giornale preluat de Agerpres. Jon Favreau a creat aceste cuvinte in seara de dinaintea infrangerii in New Hampshire, la 8 ianuarie. Trei cuvinte pentru o campanie, trei cuvinte pentru o victorie, trei cuvinte pentru a identifica un om si mesajul sau. "Baiatul", nu omul, discursurilor, are numai 27 de ani. Obama fascineaza atunci cand vorbeste? In spatele lui se afla Jon, care scrie din culise, care gaseste cheia, clenciul, ideea, tot timpul cu ceasul fixat pe " deadline ".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea