Social

#solutii magice #pandemie coronavirus #coronavirus #pandemie #oms

OMS: Nu exista solutii magice pentru a elimina pandemia de coronavirus

Pandemia de coronavirus este in floare. Desi multa lume se astepta ca pana acum sa scapam de ea, sau sa devina mai putin virulenta, pandemia continua sa faca numeroase victime, zilnic.

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) avertizeaza ca s-ar putea sa nu existe niciodata “o solutie magica” pentru a scapa de pandemia de coronavirus.

Tedros Adhanom Ghebreyesus, liderul OMS a declarat in cadrul unei conderinte ca desi se lucreaza constant la obtinerea unui vaccin, nu va exista niciodata o solutie magica pentru a scapa de pandemia de coronavirus.

„Exista un numar de vaccinuri care se afla, in acest moment, in faza a treia de testare clinica. Cu totii speram sa avem vaccinuri eficiente care ne pot ajuta sa prevenim infectarea cu coronavirus. Totusi, nu exista o solutie magica si s-ar putea sa nu existe niciodata. Momentan, cei care sunt responsabili de prevenirea raspandirii virusului trebuie sa continue sa testeze oamenii, sa-i monitorizeze si sa-i izoleze, atat pe ei cat si pe cei cu care intra in contact. Faceti tot ce puteti. Informati, ascultati si incurajati oamenii. Fiecare dintre noi trebuie sa pastreze distanta sociala, sa poarte masca de protectie, sa-si spele mainile regulat si sa nu tuseasca in fata celorlalti. Faceti tot ce puteti”, a declarat liderul Organizatiei Mondiale a Sanatatii. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea