INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Omar Hayssam, executat silit de amantă

Avocata Violeta Parvan şi-a recuperat în instanţă o datorie de la tatăl copilului său, nimeni altul decat Omar Hayssam . Judecătoria sectorului 1 a admis o cerere de învestire cu formulă executorie depusă de amanta sirianului. Aceasta susţine că Omar Hayssam nu şi-a achitat contractul de asistenţă juridică nr. 515/04.07.2005 încheiat cu cabinetul său de avocatură. "L-am reprezentat pe Omar Hayssam în mai multe dosare aflate pe rolul secţiilor civile şi comerciale", ne-a mărturisit Violeta Parvan. Ea a mai menţionat că acest contract a fost încheiat în perioada în care Omar Hayssam se afla în arestul Direcţiei de Cercetări Penale şi era anchetat pentru fapte de terorism. "Am ajuns în această situaţie nu pentru că Omar Hayssam a uitat să-şi plătească contractul. El a achitat această sumă cu un cec, dar conturile din care se făceau plăţile au fost blocate de procurori", ne-a explicat Violeta Parvan. Avocata nu a vrut să precizeze despre ce sume restante ar fi vorba, motivand secretul profesional. "Nu este o sumă foarte mare", a conchis ea. Violeta Parvan este mama celui mai mic dintre copiii sirianului, făcut în afara căsătoriei. Omar Hayssam mai are 7 copii cu soţia sa, Adela Omar, cea care de curand şi-a retras cererea prin care intentase divorţ de sirian imediat după dispariţia lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea