Social

Oltenii au cules Vitamina C

Juvetii au plecat in cantonamentul din Cipru cu provizii reduse de praz, astfel ca au decis sa completeze ratia de vitamina C culegind portocale si lamii din pomii aflati in livada din apropiere.

Daca in prima zi petrecuta in Insula Afroditei alb-albastrii au admirat doar imprejurimile hotelului, joi dupa-amiaza elevii lui Ovidiu Stinga au dat navala in livezile de portocali si lamii de linga terenul de antrenament. Am mai mincat portocale, dar nu culese cu mina mea, se lauda Andrei Ionescu, agitind doua fructe. Replicile lui Mihai Dina sau Florin Costea au fost asemanatoare cu ale Micului Balaci, in timp ce alti jucatori erau de parere ca astfel facem economie la vitamina C pe care ne-o da doctorul. Din pacate pentru juveti, acestia nu au putut sa guste respectivele fructe, pentru ca au fost avertizati de medici si de antrenori: Sint tratate, sa nu mincati, pentru ca o sa aveti probleme mari.

Altfel, de doua zile oltenii s-au inmultit, in cantonamentul de la Episkopi ajungind un bucatar, fost coleg de liceu cu antrenorul Ovidiu Stinga, specialist in bucataria italiana, si un antrenor cu portarii. Este vorba despre cipriotul Dimos Levos, care a fost inchiriat cu ora pentru a pregati portarii Stiintei in conditiile in care titularul Gabi Boldici nu a putut face deplasarea in Cipru.

Recidivistul Badaluta

In urma cu citiva ani, oltenii nu s-au multumit doar cu fructe. Lucian Badaluta a fost prins furind o geaca de piele dintr-un magazin din Italia. Consternat de gestul angajatului sau, presedintele Adrian Mititelu a decis atunci sa-l trimita cu trenul in tara pe fotbalist, unde era asteptat de suporteri, pentru a i se aplica o corectie fizica. Antrenorul Nicolo Napoli, care avea sa primeasca ulterior o Dacia 1100 ca masina de serviciu si o parcare ca baza de antrenament, a intervenit pe linga autoritatile italiene, carabinierii eliberindu-l dupa o noapte de arest abia dupa achitarea unei amenzi. Alti jucatori romani au fost urmariti ca-n filme de carabinierii italieni, care ii banuiau ca au sustras mai multe parfumuri dintr-un magazin. Pe de alta parte, fotbalistii de la Pitesti au cumparat cutii cu apa de la micii traficanti italieni, crezind ca au dat lovitura pe piata telefoanelor mobile de ultima generatie.

Razboi romano-irakian

Duelul verbal cu impresarii irakianului Jabber, cauzat de unele neintelegeri financiare, continua la Craiova, Adrian Mititelu anuntind ca il va tine pe atacant la satelit pina isi va baga mintile in cap. Jucatorul a ripostat pentru ca nu a fost inclus in lotul pentru Cipru luindu-si concediu medical . Suparat, Mititelu l-a atacat pe Jaber: Craiova nu este azil, iar Jaber nu este Maradona, ca sa-i pupam talpile. La rindul sau, impresarul Aksam Kadour a declarat: Inainte de meciul cu Dinamo II, cei de la Universitatea mi-au spus ca vor sa scape de Jaber, apoi n-au mai vrut sa-l lase sa plece. Daca Mititelu nu avea bani, puteam sa ne intelegem altcumva, nu sa isi bata joc de fotbalist.

Noi victorii amicale

Poli Timisoara a obtinut a doua victorie in turneul din Cipru, din trei meciuri disputate. Joi seara, elevii lui Gheorghe Hagi au trecut cu 2-0 de formatia din Serbia si Muntenegru, Hajduk Kula. Punctele banatenilor au fost semnate de revelatia gruparii de pe Bega in perioada pregatirii, ungurul Simek. In Bulgaria, Farul Constanta si-a trecut in cont a doua victorie din tot atitea posibile, invingind cu 3-1 formatia de prima liga a campionatului vecin, Beroe Stara Zagora . Pentru marinari au inscris Barbu, Senin, din penalty, si Apostu. (F.D.)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea