Social

Oltchim Ramnicu Valcea a invins HCM Baia Mare

Campioana Romaniei Oltchim Ramnicu Valcea , a zdrobit brasov pe 26 mai.

Jucatoarele de la HCM au reusit sa tina pasul cu “galacticile” doar 20 de minute. Elevele lui Gheorghe Tadici aveau o singura solutie pentru a-si pastra sanse reale la castigarea campionatului, victorie la Baia Mare .

Cu Adina Meirosu si Ionela Stanca in teren, valcencele au reusit sa se distanteze in ultimile minute ale primei reprize  la 11 goluri. La pauza tabela arata 21-12 si invingatoarea se stia de pe atunci.

In cea de-a doua parte, Oltchim a continuat sa-si mareasca avantajul pe tabela, scorul final de 41-22 in favoarea valcencelor a aratat clar diferenta de valoare intre cele doua echipe.
 
Campioana se va decide pe 26 mai, cand Oltchim va intalni Rulmentul Brasov , cea de-a doua clasata.

Au marcat pentru HCM Baia Mare Balint 7 goluri, Herman 4, Kovacs 2, Geiger 2, Rudici 2, Buceschi 2, Dinis 1, Negria 1, Pomohaci 1, iar pentru Oltchim Meirosu 8, Gilca 7, Ivan 5, Vadineanu 5, Tacalie 4, Bese 3, Manea 3, Lecusanu 3, Ardean-Elisei 2, Gatzel 1.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea