Social

#jocuri olimpice #haltere #olimpiada londra 2012 #roxana cocos # medalie de argint

Olimpiada Londra 2012: Roxana Cocos a castigat medalia de argint la haltere

Halterofila romanca Roxana Cocos a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Londra, in cadrul categoriei 69 de kilograme.

"Sunt foarte fericita, ii multumesc lui Dumnezeu. Mama plange, toata familia mea plange, nu ne vine sa credem. Cum am iesit, am sunat-o, stiam ca are emotii, mama nu se uita la televizor la un asemenea concurs. Concursul asta a fost cel mai important din viata mea. Si mi-am dorit medalia asta, am muncit enorm pentru medalia asta si Dumnezeu m-a rasplatit, mi-a rasplatit si munca si ii multumesc din toata inima mea", a declarat Roxana Cocos la Dolce Sport.

Palmaresul delegatiei Romaniei dupa primele cinci zile ale Jocurilor Olimpice arata in felul urmator: o medalie de aur (Alin Moldoveanu), trei de argint (Alina Dumitru, Corina Caprioriu, Roxana Cocos) si doua de bronz (echipa de gimnastica feminina si Razvan Martin).

Foto: Reuters

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea