Social

Olaroiu se pregateste pentru Steaua

Steaua Bucuresti ar putea ramane fara antrenor din iarna, chiar daca echipa este pe primul loc in campionat si este aproape de calificarea in primavara europeana . Tehnicianul Oleg Protasov este tentat sa accepte oferta lui Denpr Dnepropetrovsk , care ii ofera un salariu anual de 600.000 de euro. Presedintele clubului Dnepr, Andrei Stetenko, desi nu a vrut sa precizeze numele viitorului antrenor al echipei, a declarat ca tratativele sunt avansate si ca s-a ajuns deja la un acord de principiu. Oficialii din Ghencea, desi stiu de mai multa vreme de oferta ucrainenilor, au declarat la unison ca nu cunosc intentiile antrenorului. "Singurul care decide ce face este Protasov. Stiu de oferta celor de la Dnepr de mult timp, dar in nici un caz nu pleaca acum, are de pregatit inca trei meciuri importante cu Halmstads, cu SC Vaslui si cu Hertha Berlin . Protasov a obtinut rezultate, este apreciat de toata lumea", a declarat managerul general din Ghencea, Mihai Stoica.
Clauza de 150.000 de euro
Pe de alta parte, finantatorul echipei, Gigi Becali, spune ca nu stie nimic despre o eventuala plecare a lui Protasov, dar ca nu il va retine pe ucrainean, daca acesta doreste sa plece. "Bineinteles, ca avem clauza de reziliere a contractului, de 150.000 de euro. Daca pleaca, trebuie sa plateasca", a declarat in prima faza latifundiarul din Pipera. Apoi, in cadrul unei emisiuni televizate a declarat ca va renunta la clauza, pentru ca Protasov a muncit la Steaua si si-a castigat banii cinstit. Gigi Becali a spus ca, in cazul plecarii lui Protasov, antrenor in Ghencea va fi Cosmin Olaroiu . Prin plecarea lui Protasov si demiterea din primavara a lui Walter Zenga, Steaua este clubul care a schimbat, intr-un singur an, doi antrenori in momentul in care echipa se afla pe primul loc.
Oli, sapte meciuri in Ghencea
Cosmin Olaroiu a avut o experienta nefericita ca antrenor in Ghencea, in sezonul 2002-2003. Instalat inainte de inceputul campionatului, Oli nu a rezistat decat sapte etape, timp in care a inregistrat doar doua victorii. Oli a lasat echipa pe locul sapte, fiind indepartat de presedintele de atunci, Viorel Paunescu la presiunea lui Victor Piturca, cel care a preluat imediat fraiele echipei. Venirea lui Olaroiu la Steaua este cu atat mai probabila cu cat patronul Gigi Becali a amintit, cu orice ocazie, despre relatia de prietenie pe care o are cu tehnicianul. Mai mult, dupa demiterea lui Oli de la Politehnica Timisoara, cei doi s-au intalnit intr-o cafenea din centrul Bucurestiului. Interesant este ca, in vara, Cosmin Olaroiu a refuzat banca tehnica a Stelei, preferand sa ramana la Timisoara.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea