Social

Olaroiu i-a aplicat un cap in figura unui contestatar

La finalul meciului, Cosmin Olaroiu i-a transmis secundului Dumitru Bolborea sa-i directioneze pe jucatori spre vestiare prin spatele restaurantului Trattoria Calcio. Cind au ajuns in dreptul localului, urmind traseul impus de Oli, jucatorii au fost luati in primire de citiva angajati ai stabilimentului.

"Legumelor, muraturilor!", le-a strigat acestia fotbalistilor, lucru care l-a scos din minti pe antrenorul Stelei, acesta ripostind dur.

Olaroiu l-a lovit pe unul dintre bucatari cu capul in gura , dupa care a vrut sa-l "atinga" si cu pumnul, insa lovitura tehnicianului s-a oprit in pometele lui Valentin Salageanu, patronul restaurantului, care intervenise pentru a aplana conflictul .

La fel de recalcitrant ca Olaroiu a fost si Radoi, numai ca jucatorul a nimerit cu un picior intr-o gura de canal si a cazut. In acest timp, angajatii localului au intrat in salon si s-au incuiat prin interior.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea