Social

Olanda-Danemarca 1-1: Portocala si-a aratat limitele

Evident, Portocala Mecanica nu este de ignorat, dar nici de speriat nu poate fi considerata. In al doilea amical din campania de pregatire pentru turneul final al Campionatului European, Olanda a remizat, 1-1 cu Danemarca, si, cel mai important pentru noi, si-a aratat limitele.

Dupa 3-0 cu Ucraina in meciul de pregatire precendent, Marco euro 2004, motiv pentru care selectionerul batav a trimis in teren cel mai bun unsprezece, menajandu-l doar pe Melchiot, in continuare nerefacut. In prima repriza, olandezii nu au aratat mai nimic, marcand un singur gol, in minutul 30, prin Ruud Van Nistelrooy si fiind cat pe ce sa primeasca unul, de la danezul Bendtner.

Ambitiosi ca natie, scandinavii au reusit dupa pauza sa egaleze. Protagonist a a fost acelasi Bendtner in minutul 57. Tanarul atacant al lui Arsenal l-a ridicularizat pe Mathijsen si i-a pus mingea pe tava lui Poulsen, fotbalistul Sevillei marcand fara probleme. Din acel moment, in loc sa preseze si sa caute golul victoriei, Olanda s-a plafonat si s-a limitat la un joc de posesie, complet ineficient. De partea cealalta, danezii au fost aproape de a castiga partida in ultimul minut de joc, dar Edwin a scos senzational sutul trimis de Bendtner. Scor final 1-1 si Portocala mai are un singur amical de disputat. Duminica, in compania Tarii Galilor.

Olanda a jucat cu: Van der Sar - Ooijer (De Jong), Heitinga, Mathijsen, Van Bronckhorst - De Zeeuw, Engelaar (De Cler), Van der Vaart (Kuyt) - Sneijder (Afellay), Van Nistelrooy (Hesselink), Robben ( Babel ).
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea