Social

#magazine #reduceri #okazii okazii sales # okazii.ro

Okazii Sales, reduceri la peste 37.000 de produse din zeci de magazine

ADVERTORIAL

Romanii pot beneficia de reduceri de pana la 75% la peste 37.000 de produse din magazine. Campania „Okazii Sales” va dura pana pe 10 februarie 2013.

Utilizatorii vor putea achizitiona la pret redus articole de imbracaminte si incaltaminte, produse electronice si electrocasnice, telefoane mobile, carti, cosmetice, ceasuri, jucarii sau articole sportive.

Pasionatii de shopping vor avea ocazia sa faca economii in valoarea totala de peste 1.000.000 de Euro.

Timp de 2 saptamani, in perioada 29 ianuarie – 10 februarie 2013, campania Okazii Sales ofera romanilor preturi mici si foarte mici pentru mai bine de 37.000 de produse. Mai sunt doar 5 zile in care utilizatorii se pot bucura de discount-uri de pana la 75%, la peste 37.000 de produse.

Produsele campaniei provin din partea a peste 40 de magazine din platforma de magazine Okazii.ro, si anume:The Body Shop,Chicco, DOMO, Quickmobile,TinaR, LaRedoute,Toys, FashionUP, Nooncopenhagen, Sportaddict si multe altele. Preturile vor fi reduse cu pana la 75% la produse din categoriile Fashion&Lifestyle, Telefoane mobile, Electronice, Electrocasnice, Sport, Casa si gradina, Jucarii, Produse pentru copii, Carti, Filme si Jocuri.

„Este pentru prima data cand magazine, care in mod traditional realizau campanii de reduceri offline, vin acum in mediul online si realizeaza o campanie unica pe Okazii.ro. Pentru a evita aglomeratia din magazine, obisnuita in acesta perioada, printr-un simplu click utilizatorii pot accesa peste 37.000 de produse din zeci de magazine. Ne asteptam la un numar foarte mare de vizitatori, care sa profite de reducerile consistente, de varietatea mare de produse si de oferta magazinelor prezente pe Okazii.ro”, declara Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.

Campania va fi realizata de Okazii.ro in parteneriat cu peste 40 de magazine online prezente in Platforma de Magazine Okazii.ro. Acestea vor aduce in campania de reduceri Okazii Sales, branduri de renume cum ar fi: Puma, Adidas, Nike, Kappa, Converse, The Body Shop, Chicco, Meinl, Dunlop si multe altele.

in permanenta pe parcursul celor doua saptamani de campanie Okazii Sales, ofertele vor fi reactualizate, astfel incat utilizatorii sa beneficieze de cat mai multe produse cu discount.

Totalul discount-urilor oferite in cadrul campaniei depaseste valoarea de 1.000.000 euro, iar printr-un simplu click utilizatorii pot beneficia de aceste reduceri consistente fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze prin magazine.

Despre Okazii.ro

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert online din Romania, conectand milioane de cumparatori si vanzatori in fiecare zi. Cu peste 2 milioane de produse listate in toate categoriile si peste 4,2 milioane de vizitatori lunar, Okazii.ro este un barometru al tendintelor de cumparare online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea