Social

#caldura matei bals # incendiu matei bals #matei bals #caldura #incendiu

Oficialii si rudele pacientilor internati se contrazic in declaratii! Ba era caldura, ba nu era caldura! Care este adevarul?

Oficialii si rudele pacientilor internati in spitalul Matei Bals care a ars in aceasta dimineata se contrazic in informatii. In timp ce rudele pacientilor sustin ca spitalul nu era incalzit, oficialii spun ca nu existau probleme in acest sens.

 

Dupa ce Vlad Voiculescu a declarat ca nu stie sa fi existat probleme cu incalzirea spitalului, Nicusor Dan confirma acest lucru, sustinand ca in zona nu erau probleme cu incalzirea.

"Vreau sa lamuresc speculatiile aparute in ultimele ore legate de lipsa incalzirii la Institutul "Matei Bals". M-am interesat atat la condsucera companiaie de termogicare, cat si la call center-ul institutiei si pot sa va spun ca in ultima sapatamana, inclusiv noaptea trecuta, nu au exista probleme de incalzire la "Matei Bals" si nici la blocurile din zona," a afirmat Nicusor Dan, potrivit realitatea.net.

Dupa declaratiile date de Vlad Voiculescu, fiica unei paciente vine cu noi lamuriri privind adevarata situatie din spital!

„Mama mea m-a sunat marti pentru ca in spital era foarte frig si a zis sa o iau acasa.

Domnul Vlad Voiculescu trebuie sa stie ca in spital nu era cald. I-am dat trei mesaje pentru ca mama mea are nevoie tratament. I-am dus o aeroterma in Pavilionul 5, etaj 3. Am dus aeroterma pentru ca era frig si am cerut voie. Dupa cum stiti este foarte frig in foarte multe locuinte din Bucuresti.

Daca ei nu stiau ca in spital era frig, pot sa va confirm ca era. Aceste saloane, inclusiv pavilionul central aveau foarte multe aeroterme. Am dus miercuri aeroterma. Mama are 80 de ani si este intr-o stare foarte proasta fata de cea initiala si se afla transferata, din aceasta dimineata, la spitalul Militar. Nu stiu prea multe despre mama”, a spus Mihaela Tanase, potrivit newsweek.ro.

Citeste si:

Incendiu de proportii la Matei Bals! 4 morti, peste 120 de pacienti evacuati! Cauza incendiului

Pacientii ingramaditi pe holuri la Matei Bals. Protocoale nerespectate

Incendiul de la Matei Bals ar fi fost evitat daca se aeriseau incaperile

Matei Bals nu avea caldura! Ruda unei paciente a dus o aeroterma in salonul care a luat foc, la cererea personalului medical

Inca o victima a fost gasita carbonizata la Matei Bals. Bilantul se ridica la 5 decese

3 medici de la Matei Bals intoxicati cu fum! Care este starea acestora

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea