Social

#vizita #bulgaria #aderare #schengen # comisari europeni

Oficialii europeni verifica daca Bulgaria este pregatita sa adere la Schengen

Bulgaria va fi vizitata joi si vineri de patru comisari europeni , care vor verifica stadiul sau de pregatire in vederea aderarii la spatiul Schengen, anunta Sofia News Agency, citata de realitatea.net.

Joi vor sosi la Sofia  Cecilia Malmstrom, comisarul pentru afaceri interne, John Dalli , cel pentru santate, si Janusz Lewandowski, cel pentru buget.  Cel de-al patrulea oficial european, comisarul pentru industrie, Antonio Tajani urmeaza sa soseasca la Sofia in cursul zilei de vineri.

Malmstrom se va intalni cu presedintele Gheorghi Parvanov , cu premierul Boiko Borisov, ministrul justitiei, Margarita Popova,  cu ministrul de interne , Tvetan Tvetanov si cu cel de externe, Nikolai Mladenov.

El va vizita punctul de frontiera Kapitan Andreevo de la granita cu Turcia, pentru a analiza stadiul de pregatire in vederea aderarii la Schengen.

Dalli va deschide, joi, o conferinta in capitala Bulgariei joi si va lansa activitatea Agentiei bulgare pentru siguranta alimentara .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea