Social

#selectioner franta fotbal

Oficial: Domenech ramane selectionerul Frantei

Campania de calificare la Campionatul Mondial din Africa de Sud a devenit peste noapte ceva mai facila. Selectionerul Frantei, Raymond Domenech , va ocupa in continuare functia sa la echipa nationala, principala adversara a tricolorilor in preliminariile ce vor debuta in august.

Anuntul a fost facut in cursul dupa-amiezii de joi de presedintele Federatiei Franceze de Fotbal, Jean Pierre Escalettes. Decizia a fost luata in urma unei sedinte in care s-a analizat prestatia de la Campionatul European, acolo unde Franta a avut o evolutie dezamagitoare. Cocosii galici nu au reusit sa obtina decat un punct, au marcat un singur gol si au primit sase, terminand pe ultimul loc Grupa C , din care au mai facut parte Italia, Olanda si Romania.

Din fericire pentru el, Domenech a fost sustinut tot timpul de presedintele UEFA, Michel Platini , care a spus ca este cea mai potrivita persoana sa inceapa reconstructia echipei nationale, deoarece cunoaste cel mai bine jucatorii care „pot aduce un nou suflu”. Nu putem decat sa speram ca boss-ul forului continental va fi foarte dezamagit in toamna anului viitor.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea