Social

#mamaia #oferta electorala #cazare gratuita

Oferta electorala la Mamaia: Votezi la referendum si primesti o noapte de cazare gratuita

Zeci de reclamatii au fost facute, duminica, in ziua referendumului pentru demiterea presedintelui, atat de tabara USL, cat si cea PDL, autoritatile fiind sesizate in legatura cu unele fraude si ilegalitati.

Oficialii PDL Constanta sustin ca turistilor care au votat in sectia electorala amenajata in incinta Hotelului Flora din Mamaia li s-a promis o noapte de cazare gratuita.

"La sectia organizata la Restaurantul Cleopatra, alegatorul primeste o masa gratuita in masura in care face dovada exercitarii dreptului de vot. La nivelul sectiei din complexul Aqua Magic alegatorii au acces gratuit daca voteaza la cabina de vot existenta in interior. Daca refuza sa voteze, vor plati contravaloarea biletului", se mai arata intr-un comunicat al PDL Constanta.

Pe de alta parte, PNL Alba a reclamat patru primari PDL care i-au amenintat pe locuitorii de etnie roma din localitatile pe care le conduc ca vor ramane fara ajutoare sociale daca nu merg la vot.

La o sectie de votare din Valcea, procesul electoral a fost oprit timp de o ora, dupa ce s-a descoperit ca un membru al comisiei stapila cinci buletine de vot. Politia a inceput deja sa ancheteze acest caz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea