Social

#jocuri cazino #activitati #cazino

Odihna activa sau pasiva in timpul unei zile ploioase?

Citeste ai afla care sunt cele mai bune modalitati de petrecere a unei zile ploioase. Odihna activa sau pasiva – care este mai buna? Afla din articol!

Ploaia si modul in care influenteaza petrecerea timpului liber!

Zilele ploioase ne afecteaza starea de spirit, iar acest lucru este dovedit ai din punct de vedere stiintific. Vremea inchisa determina organismul uman sa secrete hormonul somnului (melatonina), care ne indeamna sa avem dorinta de a ne petrece mai mult timp in pat. Practic, in zilele cu ploaie, in organismul nostru se da o lupta intre hormonul fericirii (serotonina) ai hormonul somnului (melatonina).

Insa, acesta nu este un argument pentru a sta in pat toata ziua, pentru ca, pina la urma, starea de spirit depinde doar de noi ai de modul in care ne raportam la ceea ce ne dorim. Chiar daca afara ploua, in locul odihnei pasive putem opta pentru odihna activa. Pregatirea urmatoarei vacante, sortarea fotografiilor din computer sau telefon, folosirea unui bonus fara depunere pentru a ne distra pe o platforma de iGaming ai multe alte activitati placute se pot regasi pe lista noastra de lucruri de facut intr-o zi ploioasa.

Ce putem face intr-o zi in care ploua cu galeata afara?

Zilele ploioase nu trebuie privite ca un factor demoralizator si care sa ne alterneze starea de spirit, ci ca pe nenumarate oportunitati de a ne petrece timpul in cel mai bun mod posibil. Odihna activa reprezinta un stil de viata care poate fi adoptat de orice persoana care iai doreate sa se dezvolte din toate punctele de vedere.

De exemplu, o zi ploioasa poate reprezenta momentul perfect pentru a incepe sa invatam o limba straina, un limbaj de programare sau pentru a ne inscrie la cursuri online pentru dezvoltare profesionala si personala.

Printre cele mai comune activitati recomandate pe parcursul unei zile ploioase se regasesc:

  •  Jocuri de societate in compania membrilor familiei sau a prietenilor – in cazul in care acestia nu sunt prezenti se poate opta ai pentru desfaaurarea lor prin intermediul retelelor de socializare;
  •  Vizionarea unui sezon din serialul preferat sau a celor mai recente filme lansate pe platformele de streaming online;
  •  Sesiuni de jocuri video alaturi de prieteni sau colegii de la serviciu;
  •  Exercitii fizice indoor.

Fiecare dintre noi poate alege modul in care sa isi petreaca ziua, insa, daca vrei ca aceasta zi sa nu treaca precum celelalte trebuie sa faci ceva aparte, care sa ii confere o nota aparte. Parintii iti pot petrece ziua alaturi de copiii lor, optind pentru petreceri ad-hoc sau pentru o vizita la un muzeu ori pentru a face diverse experimente atiintifice acasa.

Persoanele solitare pot sa iai petreaca timpul stabilindu-se programul pentru perioada urmatoare sau pot sa iai creeze un profil pe site-urile de intilniri ori pe retele de socializare pentru a interactiona cu alti oameni. Cuplurile pot sa foloseasca aceasta zi pentru a-ai stabili urmatoarea destinatie de vacanta (tururile virtuale pot reprezenta o modalitate placuta de petrecere a timpului intr-o zi ploioasa) sau programul pentru weekend-urile viitoare.

De asemenea, acesta este momentul ideal pentru a-ti sorta fotografiile realizate in vacantele de pina acum, sa isi creeze albume foto pe care sa le printeze sau sa vizioneze cele mai romantice filme din toate timpurile. Persoanele care au multi prieteni ii pot invita pe acestia la o petrecere indoor sau le pot lansa diverse provocari online.

Cei care sunt foarte ocupati cu serviciul se pot folosi de aceasta ocazie pentru a-ai stabili un program de lucru care sa le permita sa isi maximizeze rezultatele la locul de munca. Persoanele care isi doresc sa avanseze la serviciu se pot folosi de acest interval de timp pentru a identifica punctele forte ai pe cele pe care le pot imbunatati.

Zilele ploioase ne pot oferi momente de relaxare, de odihna, de dezvoltare personala si profesionala, ne ajuta sa interactionam cu membrii familiei, cu prietenii sau pur ai simplu pot constitui punctul de plecare in descoperirea sinelui. Ploaia ne poate influenta starea de spirit, dar depinde de noi daca vom accepta sa fim ceva mai melancolici sau sa ne maximizam optimismul!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea