Social

#spital #director #hartuire

Odata Oprescu plecat, hartuirea sexuala a fost interzisa la Municipal

Hartuirea sexuala in cadrul Spitalului Universitar Bucuresti este interzisa cu desvarsire, potrivit unui Regulament de ordine interioara elaborat de managerul Gheorghe Iana.

Documentul de ordine interioara a fost prelucrat in sedintele facute cu medicii, asistentele si infirmierele spitalului, care au alocat spatii largi capitolului de hartuire sexuala, informeaza Gandul in pagina electronica.

"Au existat foarte multe semnale in privinta actelor de hartuire sexuala si tocmai de aceea am decis sa descurajam din start acest fenomen, pentru ca este foarte greu sa-l controlezi, dar si mai greu sa probezi astfel de acuzatii. Doar nu ne apucam acum sa instalam camere video ca sa-i urmarim", a explicat doctorul Gheorghe Iana.

In regulament este prevazut clar ca "hartuirea sexuala a unei persoane de catre o alta persoana la locul de munca este considerata discriminare dupa criteriul de sex si este interzisa".

 

Continuarea in  Ziare.com


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea