Social

#pigmenti #stralucire #machiaj

Ochii tai merita un machiaj pe masura stralucirii lor. Iata ce pigmenti ti se potrivesc!

Universul machiajului reuseste sa se adreseze tuturor pasionatilor prin produsele care continua sa fascineze pe toata lumea. Printre aparitiile care au cucerit intreaga lume se numara si asa-numitii pigmenti, care deja nu mai pot fi considerati o noutate. Acestia sunt extrem de utilizati de catre profesionisti, datorita culorilor intense pe care le au, rezistentei de care dau dovada pe pleoape si a proprietatilor versatile.

 

Cu toate acestea, nu trebuie sa fii profesionist pentru a folosi cu incredere un astfel de produs de machiaj! Sunt extrem de usor de folosit si pot transforma orice make-up intr-o adevarata opera de arta. Trebuie doar sa-ti lasi creativitatea sa zburde fara limite.

Insa, iata intrebarea care sta pe buzele multor persoane: ar trebui sa asortezi acei pigmenti pe care ii folosesti cu nuanta ochilor? Exista multe opinii despre acest subiect destul de controversat. In timp ce anumite culori chiar iti pot face ochii sa iasa in evidenta, adevarul este ca nu a fost formulata vreo regula din acest punct de vedere.

Cu toate acestea, se poate spune ca anumite combinatii cromatice sunt mai reusite decat altele. Iata cateva idei pe care ai putea sa le pui in aplicare, in functie de nuanta ochilor tai!

Cele mai bune nuante pentru ochi albastri

Iti poti pune in evidenta ochii albastri cu ajutorul unor tonuri aurii si nuante de portocaliu sau bronz. Totodata, pentru un look inedit si o privire intensa, poti utiliza si un argintiu stralucitor. Daca adori un plus de drama, poti oricand sa adopti un machiaj mai intunecat, cu pigmenti de o culoare mai inchisa, care te vor ajuta sa-ti scoti ochii si mai mult in evidenta.

Culori versatile pentru ochi caprui

Persoanele cu ochi caprui se pot numi norocoase, intrucat nu prea sunt limitate de nicio culoare cand vine vorba de machiajul pleoapelor. Iti poti gasi extrem de usor o combinatie fantastica, pentru ca poti alege aproape orice nuanta – visiniu, albastru, verde si nu numai. Ochii de un caprui mai deschis sunt deosebit de atractivi machiati cu albastru.

Nuante complementare pentru ochii verzi

Pentru un aspect natural, ochii verzi se potrivesc de minune cu pigmenti in nuante mai subtile de roz sau in nuante pamantii, cu tonuri rosiatice sau aurii. Totodata, albastrul inchis creeaza un contrast superb in asociere cu verdele ochilor tai. Bineinteles, nu poti omite nici efectul fantastic pe care il poti obtine prin utilizarea unui bronz alaturi de privirea ta patrunzatoare.

Culorile ideale pentru ochii cenusii

Ochii cenusii sunt extrem de misteriosi si se potrivesc, in mare parte, cu nuantele de pigmenti ideale si pentru ochii albastri. In topul preferintelor se afla produsele de make-up argintii sau in nuante de albastru. In orice caz, nu te simti limitata de aceste propuneri. Daca doresti ceva mai indraznet, nu ar trebui sa-ti fie teama sa experimentezi.

Alege sa te distrezi cu pigmenti si simte-te libera in a-ti expune creativitatea! Nu te limita la clasicele potriviri cromatice! Machiajul este menit sa-ti accentueze frumusetea si, totodata, sa fie o forma de auto-exprimare. Asadar, spune tot ceea ce gandesti prin intermediul unui make-up care sa te reprezinte in totalitate!

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea