Social

#observatori internationali #rezolvarea conflictului #dora bakoyannis #fasia gaza

Observatori internationali la frontiera dintre Israel si Fasia Gaza

Grecia invita Israelul sa-si sisteze operatiunea militara in Fasia Gaza pentru a pune capat tirurilor cu rachete ale miscarii Hamas si propune instituirea unei prezente internationale la frontiera intre cele doua teritorii.

"Pentru detensionarea situatiei trebuie dusa o politica bazata pe trei principii: incetarea focului , ajutor umanitar si proces de pace. De altfel, trebuie studiata serios posibilitatea unei prezente internationale in regiune, ca de exemplu desfasurarea unor observatori internationali ", a afirmat ministrul grec al afacerilor externe, Dora Bakoyannis , citat de agentiile internationalke de presa.

"Important este sa se opreasca varsarea de sange. Violenta nu este o solutie. Trebuie oprite imediat operatiunile militare si instituita o incetare a focului', a adaugat ministrul grec, declarand ca ofensiva israeliana este "un scenariu foarte rau".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea