Social

# cositor iarba #amenajare curte #amenajare casa #locuinta #constructie casa

Obiecte utile in locuinta - 5 sugestii de care sa tii cont

Interiorul locuintei, ca de altfel si curtea casei tale, trebuie sa reflecte caracterul celor care umplu de viata incaperile sau spatiul din exteriorul acestora. Dincolo de preferinte si de aspectul final, dotarile casei trebuie sa raspunda nevoilor membrilor familiei, de la mic la mare. Exista cateva obiecte cu adevarat utile pe care trebuie sa le ai acasa.

Pentru un confort sporit, din locuinta nu trebuie sa iti lipseasca urmatoarele obiecte:

Necesar pentru curte. Pompa submersibila este un produs folosit pentru drenarea sau pomparea apelor reziduale si asigura apa curenta in locuintele unde nu exista inca o retea de apa. Gasesti pompe submersibile online pe scule-austria.ro si ai posibilitatea sa alegi produsul potrivit dintr-o gama variata pe care o ai la dispozitie.

Din curte nu trebuie sa iti lipseasca nici un set de foarfece de diferite dimensiuni, o drujba, sfoara de diferite grosimi, dar nici o ruleta.

Necesar pentru baie. Una dintre cele mai utile incaperi, baia este spatiul care trebuie sa iti asigure confort si un grad sporit de igiena. Sunt cateva obiecte esentiale care nu trebuie sa lipseasca din baie, printre care chiuveta si bateria, cada sau cabina de dus si vas de toaleta. Insa, pentru cresterea confortului, poti alege o cabina de de dus cu hidromasaj, care sa te ajute sa reduci durerile musculare si sa elimini tensiunile acumulate pe timpul zilei.

Necesar pentru bucatarie. Daca esti o persoana pasionata de gatit si petreci mult timp in bucatarie, atunci este important sa investesti in aparatura electrocasnica din bucatarie. Pentru inceput, investeste intr-o hota de calitate, mai ales daca bucataria este un spatiu de tip open space. Mirosul se imbiba usor in perdele sau in haine, iar o hota de calitate absoarbe aburii si grasimea.

Necesar pentru dormitor. Spatiul destinat odihnei, dormitorul trebuie sa fie mobilat astfel incat sa indeplineasca toate conditiile pentru un somn linistit si odihnitor. Cel mai important obiect de mobilier este patul impreuna cu salteaua. Pentru sustinerea optima a corpului pe timpul noptii si pentru a evita durerile de spate, alege o saltea de calitate. De asemenea, un confort sporit in dormitor il asigura si corpurile de iluminat. O optiune recomandata pentru lumina din dormitor este montarea eficienta a intrerupatoarelor cu variator de intensitate a luminii.

Necesar pentru living. Sufrageria este spatiul comun al casei in care se reunesc toti membrii familiei, motiv pentru care amenajarea trebuie sa fie cat mai aerisit facuta. Pentru asigurarea confortului, monteaza un aparat de aer conditionat care sa iti asigure nivelul optim de temperatura, atat pe timp de iarna, cat si vara. Daca livingul este folosit si pentru a lua masa, atunci alege o masa de dimensiuni mari si un set de scaune confortabile pentru toti membrii familiei. Poti accesoriza spatiul si cu cateva plante naturale, oglinzi sau rame cu fotografii de familie.

Locuinta familiei tale trebuie sa fie cel mai confortabil loc in care ai stat vreodata, asa ca investeste in mobilier si accesorii de calitate, ca sa te intorci cu drag de fiecare data in casa pe care ai transformat-o intr-un adevarat camin.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea