Social

#cont de facebook #presedintele barack obama #obama #facebook #sua #presedinte #barack obama

Obama si-a facut cont de Facebook. Ce mesaj a postat prima oara presedintele SUA

Luni, 9 noiembrie, Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama si-a facut cont pe Facebook. In mai putin de 24 de ore, pagina sa de Facebook a adunat peste 570.000 de Like-uri.

Prima postarea a presedintelui contine un videoclip ce a fosr redistribuit de peste 26.000 de ori si a fost urmarit de peste 2 milioane de ori.

Iata ce a tinut presedintele sa le transmita oamenilor:

"Buna, Facebook! In sfarsit, am propria mea pagina. Sper ca acesta va deveni un spatiu in care sa putem avea conversatii reale despre cele mai importante tematici din Statele Unite, un spatiu in care sa puteti afla lucruri direct de la mine, un loc in care sa imi impartasiti gandurile si povestirile voastre. Va puteti astepta si la lucruri doar pentru amuzament", a scris Obama, potrivit realitatea.net.

"Va invit sa va plimbati cu mine prin curtea mea - e ceva ce incerc sa fac la sfarsitul zilei, inainte sa merg la cina. Spun asta des, dar fac asta pentru ca e ceva ce am tot timpul in minte: trebuie sa protejam aceasta planeta frumoasa a noastra pentru copiii nostri si nepoti. Iar asta inseamna ca trebuie sa facem pasi importanti pentru stoparea schimbarii climatice pentru totdeauna. Acum, noi am facut un progres important in reducerea amprentei de carbon si incercam sa incurajam intreaga lume sa faca asta. Dar trebuie sa facem mai mult. In cateva saptamani, voi merge la Paris pentru a ma intalni cu liderii lumii si vom discuta despre un acord care sa raspunda acestei provocari", a adaugat el.

Presedintele Obama a tinut sa vorbeasca in videoclip si despre flora si fauna din curtea Casei Albe, acesta spunand ca: "Sunt multe animale si aici. Este o vulpe ascunsa pe undeva, am vazut-o eu, s-a plimbat in jurul Biroului Oval. Avem si un soim care zboara pe aici, unii copii i-au dat numele Lincoln. In afara de veverite, eu cel mai mult admir copacii si ma bucur de aerul curat".

Sursa foto: paginaderusia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea