Social

#obama pierdut #casa alba ratacit

Obama s-a pierdut prin Casa Alba

Presedintele american Barack Obama se simte in largul lui la Casa Alba, unde locuieste numai de doua zile, desi a fost nevoit la un moment dat sa ceara instructiuni pentru a ajunge unde dorea.

"Dupa prima noapte a trebuit sa intrebe pe cineva" cum ajunge unde voia sa mearga, a spus purtatorul de cuvant al Casei Albe, Robert Gibbs , citat de AFP.

"Este o casa destul de mare", a adaugat el. "Il cunosc pe presedinte de mult timp, parea sa se simta in largul lui ieri (miercuri - n.red.)", a subliniat Gibbs, precizand ca, dupa luni petrecute departe de familie din cauza campaniei electorale, presedintele apreciaza faptul ca este alaturi de sotia sa Michelle si de cele doua fiice ale sale, Sasha si Malia.

"Cred ca apreciaza faptul ca locuieste deasupra magazinului" de cadouri, a spus purtatorul de cuvant, care lucreaza cu Obama de patru ani. "Ieri (miercuri - n.red.), intre doua evenimente, a urcat pentru a servi cina (cu familia sa - n.red.) si cred ca este foarte important pentru el", a adaugat Gibbs.

Joi, Obama a facut o vizita neanuntata in centrul de presa de la Casa Alba, pentru a saluta jurnalistii. "Este mai mic decat credeam", a spus Obama. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea