Social

#dans #obama #Gangnam Style #Barack Obama Gangnam Style

Obama s-a laudat in fata sud-coreenilor ca stie sa danseze "Gangnam Style"

Barack Obama a marturisit, in cadrul unei conferinte de presa comune cu presedinta sud-coreeana Park Geun-hye, ca stapaneste foarte bine coregrafia celebrului dans "Gangnam Style", popularizat de rapperul sud-coreean Psy.


In cadrul conferintei, Obama a laudat "progresele extraordinare pe care le-a facut Seulul in domeniile politic si economic", dar a precizat ca un lucru pe care il mai apreciaza la sud-coreeni este si dansul celebrului cantaret Psy, "Gangnam Style".

"Asa cum i-am spus presedintei Park (Park Geun-hye), fiicele mele m-au invatat sa dansez mai bine 'Gangnam Style'", a marturisit Obama, spre amuzamentul intregii audiente.

De asemenea, in ziua realegerii sale, pe 6 noiembrie 2012, Barack Obama a declarat, pentru un post de radio, ca a descoperit coregrafia acestui dans.

"Cred ca pot sa dansez asa. Dar nu stiu daca balurile de investire vor fi cel mai bun moment sa ma lansez (...). Poate ca o voi face in privat pentru Michelle", a glumit atunci Obama.

Rapperul sud-coreean Psy, pe numele sau real Park Jae-sang, a devenit celebru in intreaga lume, in 2012, dupa lansarea melodiei "Gangnam Style", care a intrat in istoria Youtube dupa ce a strans aproape 1,6 miliarde de vizualizari.


Sursa foto: koreabang.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea