Social

#obama #presa #blog #parere #critica

Obama isi pierde din suporteri

Dupa ce a beneficiat de cea mai mare sustinere publica din istoria campaniilor electorale americane, Barack Obama nu pare sa mai fie favoritul bloggerilor. Au inceput sa apara atacuri directe la adresa presedintelui american, scrise tocmai de cei care acum doua luni il idolatrizau.

Barack Obama se confrunta cu o revolta a celor care l-au sprijinit puternic pe internet ajutandu-l in cursa catre Casa Alba. Greseala presedintelui a fost o declaratie, intr-un interviu acordat "New York Times", conform careia nu mai citeste bloguri , pe care le gaseste "simpliste si departe de realitate".

"Lipsa de respect arata ca Obama s-a folosit de noi mai mult pentru a-si transmite mesajele, decat de a le asculta pe ale noastre", scrie Jeremy Gantz pe unul dintre cele mai citite bloguri, indemnandu-i pe ceilalti bloggeri sa "arate adevarul" despre Obama.

Site-ul WorldNetDaily il acuza pe Obama ca "cenzureaza Wikipedia ", modificandu-si propria biografie in cea mare enciclopedie on-line. Presedintele este acuzat ca indeparteaza elementele controversate, ca apropierea de fostul terorist Bill Ayers si de reverendul Jeremiah Wright, acuzat deseori de rasism.

Pe langa criticile din media, Charles Freeman, si-a retras candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului national pentru Informatii (CNR). Retargerea lui urmeaza exemplul a mai multi oameni de incredere ai lui Obama care au ales sa paraseasca sau sa nu accepte pozitii inalte in adimistratie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea