Social

#obama #decizii #irak #afganistan

Obama a averizat ca va lua decizii dificile in privinta Irakului si Afganistanului

Presedintele american Barack Obama a avertizat miercuri ca va lua "decizii dificile" cu privire la razboaiele din Afganistan si Irak, declaratie facuta dupa prima sa intalnire la Pentagon cu responsabilii militari, relateaza AFP.

Obama nu a spus totusi daca intentioneaza in continuare sa ordone retragera trupelor din Irak in 16 luni, cum a promis in campanie si nici nu a vorbit despre trimiterea de intariri importante in Afganistan.

"Va trebui sa luam decizii dificile cu privire la Irak si Afganistan, rapid", a spus el, dupa intalnirea de 90 de minute cu responsabilii Statului Major.

"Evident, principala noastra preocupare va fi urmarirea organizatiilor extremiste", a adaugat el. Obama a iesit in jurul orei locale 17.00 (00.00, ora Romaniei) din sala de conferinte, ultrasecurizata, insotit de vicepresedintele Joe Biden , apoi a schimbat cateva cuvinte cu mai multi ofiteri .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea