Social

# declaratii oana mizil #Oana Mizil

Oana Mizil, primele declaratii dupa ce a fost batuta de sotul sau: "Am vrut putin sa il sperii pe sotul meu"

 

 

Oana Mizil a oferit in sfarsit primele declaratii dupa ce a fost agresata fizic de sotul sau, Marian Vanghelie in urma unor discutii aprinse. Fostul deputat PSD si-a retras ordinul de restrictie si acum a marturisit ce s-a intamplat de fapt intre ea si Marian Vanghelie sambata seara.

„Nu m-a lovit, a fost o mare exagerare. Pe fondul de stres, de 5 ani suntem haituiti de DNA, pur si simpu am ajuns la un moment de oboseala, saturatie, nervozitate, iar vineri seara ca in orice familie am avut o altercatie, o mica altercatie, eu am vrut sa plec la mare mai devreme, el nu putea, ne-am suparat si ne-am certat. De ce am ajuns eu la spital? Dupa condamnarea sotului, eu am probleme cu cortizolul pe fond de stres si fac tensiune, am tensiune fluctuanta. Vineri sera pe fondul de oboseala si stres maxim si suparare, am avut 18 cu 16 tensiunea, de aceea am chemat salvarea, Marian s-a speriat foarte tare. Nu, nu, nu am fost lovita cu putere, m-a apucat de bratul stang si m-a imbrancit, asta a fost singurul moment. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a batut. Nu m-a lovit la cap, nu am nimic, nu am vanatai. Am vrut putin sa il sperii pe sotul meu prin acest ordin de restrictie”, a spus Oana Mizil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea