Social

#monument victime colectiv #primar sector 4 #piedone #demisie #miting #monument #colectiv #club colectiv #morti colectiv # incendiu colectiv #victime colectiv #cristian popescu piedone

Oamenii cer demisia lui Piedone! Primarul anunta ridicarea unui monument

Edilul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a facut un anunt neasteptat, in timp ce oamenii cer demisia acestuia in Piata Universitatii! Primarul a declarat ca intentioneaza sa ridice un monument in memoria victimelor tragediei din Clubul Colectiv "monumentul celor fara vina".

 

"In urma lor ne-a ramas tuturor o durere imensa, care ne-a impietrit. Si tot in piatra vom sapa pentru totdeauna un monument inchinat lor, celor care au pierit atat de tragic, brutal si absurd, pentru ca noi sa deprindem, din pacate, prea tarziu, ca, intotdeauna cand e vorba de vietile oamenilor, nu este suficient sa faci doar ceea ce iti revine, ci mult, cu mult mai mult, infinit, pana la a-ti da viata, asa cum au facut-o unii dintre acesti copii, care astazi sunt alaturi de ingeri. Dupa bunul obicei crestin, atunci cand un suflet se stinge intr-un loc, departe de casa si de cei dragi, intru pomenirea sa, locul este marcat cu o troita sau o cruce, pentru ca familia sa aiba unde sa se reculeaga, sa aprinda lumanari si sa-si planga durerea", spune Primaria Sectorului 4, intr-un comunicat de presa transmis marti seara, in timp ce oamenii protesteaza in Piata Universitatii, cerand demisia primarului Piedone pentru tragedia din Clubul Colectiv, informeaza mediafax.ro.

"Cu sprijinul unor oameni inimosi, care au inteles intotdeauna sa sprijine proiecte de suflet, cu lacrimi si o suferinta adanca, respectam de-a pururi memoria acestor tineri nevinovati, ridicand spre Cer ruga noastra si "monumentul celor fara vina", pe care care vom grava numele tuturor celor care au pierit in urma tragediei din data de 30 octombrie. Foarte curand, in rondul situat pe strada Tabacarilor nr. 7, "monumentul celor fara vina" va fi edificat, prin aportul unor personalitati ale vieti publice, care au raspuns acestei initiative a Primarului Cristian Popescu – Piedone", se mai arata in comunicatul transmis de Primarie.

In comunicat este citat si primarul Sectorului 4, care se declara "prabusit sufleteste".

“Ca om sunt prabusit sufleteste, cu gandul la drama familiilor care isi plang acum oamenii dragi pe care i-au pierdut. Ma rog pentru ranitii care lupta acum pentru viata lor pe patul de spital. Condoleante familiilor, pentru imensa pierdere, iar noua, tuturor, intelepciunea de a deprinde invatamintele necesare si de a judeca drept!" (Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4)", se incheie comunicatul transmis de primarie, potrivit mediafax.ro.

Sute de oameni s-au adunat in Piata Universitatii, unde si-au dat intalnire pe Facebook pentru a participa la un miting pentru demisia primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, oamenii scandand pentru demisia edilului, dar si a ministrului Gabriel Oprea.

Sursa foto: hotnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea