Social

"O secta" condusa de "smecheri"

Marian Iancu, patro­nul echipei de fotbal Poli Timisoara, ataca din nou Fede­ratia Romana de Fotbal, suparat dupa meciul cu Dinamo pe care echipa sa l-a terminat la egalitate, 1-1, pe teren propriu. „Cei care nu respecta regulile sectei vor fi eliminati.

Asa este lumea fotbalului, trebuie sa te conformezi. Fotbalul este condus din culise. Exista unii smecheri care conduc totul. Intrebati-l pe Mircea Sandu daca este normal sa se conduca asa o federatie. Eu de ce nu am facut glume ca dau banii la unii si la altii? Fiindca stiam ca voi fi pedepsit, spre deosebire de altii. De ce sa risc sa iau punctele muncite de baieti? Nu avem nicio protectie“, a declarat Iancu foarte nervos la finele unui meci facut praf de arbitrul Cristian Balaj.

De altfel, delegarea lui Balaj la acest meci a fost „scanteia” care a declansat acest nou atac al lui Iancu, in conditiile in care centralul partidei a aratat doua cartonase rosii gazdelor si a gresit al ambele goluri. Penalti-ul acordat dinamovistilor din care a marcat Danciulescu in minutul 64  nu a fost penalti, iar golul reusit de Rusici, trei minute mai tarziu, a fost reusit dintr-o faza initiata de Ganea, aflat in ofsaid.

„L-am sunat pe Mircea Sandu si l-am rugat sa-mi explice si mie (n.r. - delegarea lui Balaj). Mi-a spus ca nu poate pentru ca Ionut Lupescu face delegarile, stim foarte bine ca este dinamovist si ca nu poate trece peste decizia lui.

Dar, in schimb, mi-a garantat ca vom fi arbitrati cu aceeasi unitate de masura“, a declarat Iancu referitor la arbitraj, dar chiar daca a fost nemultumit de deciziile centralului s-a ferit sa nominalizeze greselile pe care acesta le-a facut.

„Eroul“ Rusici, atac la Balaj

Dejan Rusici, in schimb, eroul Timisoarei dupa ce a egalat pe Dinamo, nu s-a ferit de cuvinte si l-a acuzat pe arbitrul partidei.

„Suntem putin dezamagiti pentru ca am fost frustrati de arbitri. Nu a fost penalti si nici eliminare si daca nu era a doua eliminare aveam sanse sa dam si golul doi. Eu am jucat cu probleme la picior, dar am strans din dinti si a meritat efortul. Poli merita un loc in cupele europene“, a spus Rusici suparat dupa meci, in vreme ce antrenorul Dusan Uhrin Jr . a evitat sa se ia de arbitru preferand sa-si concentreze atacul asupra adversarilor:

„Am fost mai activi decat cei de la Dinamo, am avut trei mari ocazii de gol. Dinamo nu merita nici macar acest punct. Noi am fost afectati de eliminarea celor doi jucatori. Totusi, jocul a fost echilibrat, iar daca a fost penalti la Dinamo inseamna ca rosul primit de Luchin a fost meritat. In schimb, la Brezinsky a fost prea usor acordat rosu. Noi am avut mai multe ocazii decat ei, am pierdut singuri punctele. Pulhac si Moti meritau si ei cartonase rosii. Am pierdut doua puncte si trebuia sa castigam".


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea