Social

O pustoaica din Medias a vrut sa bata recordul local de navigare pe Internet

Fata de bani gata, avind ambii parinti medici, Carmen L. (14 ani), eleva in clasa a VII-a la Scoala Generala nr.7, din Medias, i-a pus pe jar pe politisti, dupa ce, la mijlocul saptaminii trecute, acestia au fost anuntati ca pustoaica nu a mai dat pe la scoala si, in plus, a disparut de acasa, luind cu ea si 50 de euro. Dupa doua zile de cautari , prin cele mai nebanuite locuri, adolescenta a fost gasita intr-un Internet-Cafe cu program non-stop . Avind in vedere ca respectiva firma promitea acordarea unui premiu in valoare de 100 de euro pentru cel care va reusi sa doboare recordul local de navigare pe Internet (stabilit la 34 de ore), eleva s-a infiintat cu o sacosa plina de provizii (mincare si bauturi racoritoare) la respectivul Internet-Cafe, unde cu intentia declarata de a deveni... recordmena, a achitat, in avans, pentru utilizarea timp de 100 de ore a unui calculator.
In legatura cu acest caz, comandantul Politiei Municipale Medias, inspector principal Lucian Munteanu, ne-a declarat ieri ca "am scotocit intreg orasul cu peste 20 de politisti pentru a o depista pe minora data disparuta de parintii acesteia. Dupa doua zile de cautari, ea a fost descoperita intr-un Internet-Cafe. Dupa consumarea incidentului, in speta, i-am sfatuit pe toti patronii unor asemenea cluburi sa interzica accesul pe timp de noapte al minorilor in locatiile de acest gen".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea