Social

#imigranti # imigrare marea britanie #ghid imigranti

Marea Britanie: Ghid de buna purtare pentru imigranti. Iata ce nu ai voie sa faci

Reprezentantii orasului Sheffield din Marea Britanie au realizat un ghid de bune maniere pentru imigranti, in care ii invata pe acestia cum sa se comporte in public. Imigrantii sunt invatati sa nu scuipe pe strazi si sa nu faca sex in public.

Pliantul contine cateva reguli stricte pentru imigranti, dar si o serie de avertizari in legatura cu obiceiurile ofensatoare, printre care urinarea, defecarea, scuipatul sau sexul in strada, comportamente ce au avut loc frecvent in trecut.

De asemenea, imigrantii sunt sfatuiti sa fie isi respecte vecinii si sa nu arunce gunoiul peste tot, sa isi tina copii cat mai aproape de ei, astfel incat acestia sa nu intre in curti private, dar si sa nu infunde canalizarile cu scutece folosite.

Aceasta masura a primariei din Sheffield a fost luata in urma numeroaselor situatii tensionate rasiale intre imigranti si locuitori.

Sursa foto: antena3.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea