Social

#piramida #dulciuri #instanta #primarie #hipermarket #craciun #datorii

O primarie din Bacau, data in judecata pentru ca a uitat sa achite dulciurile cumparate de Craciun

Primaria Prajesti, din judetul Bacau, a fost data in judecata de un hipemarket pentru ca a uitat sa plateasca dulciurile pe care le cumparase de Craciun.

Suma totala pentru care Primaria Prajesti a fost data in judecata se ridica la peste 10.000 de lei, iar hipermarketul cere Consiliului Judetean Bacau executarea silita a firmei pentru a isi recupera banii.

Dulciurile au fost cumparate in luna decembrie 2011, iar primarul a platit facturile si penalitatile recent, dupa ce presedintele Consiliului Judetean Bacau a luat masuri si l-a dat ca exemplu negativ intregii comunitati pentru felul in care acesta a cheltuit banii publici.

Primarul comunei Prajesti nu este la primul incident. Dupa o vizita pe care facut-o in urma cu cativa ani in Franta, unde a fost impresionat de piramida din fata Muzeului Luvru, primarul a dat ordin sa se construiasca o piramida asemanatoare in fata sediului Primariei.

Sursa foto: www.realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea