Social

O pisica la menstruatie a fost reclamata la Asociatia pentru Protectia Cetateanului

Nu toate sesizarile sosite pe adresa Asociatiei pentru Protectia Cetateanului pot fi rezolvate. Printre sutele de scrisori trimise zilnic de romanii care se considera nedreptatiti, inspectorii APPC descopera cereri si reclamatii bizare.
Conform legii institutiilor publice, toate aceste scrisori trebuie sa primeasca un raspuns in termen de 30 de zile.
Unii reclamanti trimit desene cu floricele , caluti si printese, altii - fotografii cu noul jeep al vecinului de bloc. Cristian Popescu - Piedone, presedintele asociatiei, se ia cu mainile de cap. Ce sa-i raspunzi unui cetatean care isi cere drepturile pentru ca, sustine el, a "pornit si realizat" Revolutia din 1989 ?
Altul ma cheama insistent sa vin la el acasa, ca sa ascult cu paharul lipit de perete ce face vecinul lui, pe care il acuza de ritualuri satanice!", ne spune Popescu.

Femeile trecute de 55 de ani ii scriu lui Piedone scrisorele delicate de amor, ba chiar il invita la o cafea. Un locatar indignat din Bucuresti a trimis la APPC, in nenumarate randuri, reclamatii in legatura cu o pisica siameza . De fiecare data cand se afla la menstruatie , lasa urme de sange pe scara blocului. Omul dorea sa-l dea in judecata pe vecin, care nu lua masurile cuvenite. I s-a raspuns ca se afla in evidenta APPC.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea