Social

#bucuresti #pasaj #trafic #inaugurare # Pantelimon

O noua artera care leaga cartierele Colentina si Pantelimon, inaugurata in Capitala

Artera care face legatura dintre cartierele bucurestene Colentina si Pantelimon a fost data in folosinta astazi in prezenta premierului Victor Ponta si a lui Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei.

Artera, intitulata "Strapungere Doamna Ghica - Bulevardul Chisinau si pasaj suprateran peste calea ferata", face parte din inelul median de circulatie din Bucuresti si asigura circulatia intre cartierele Petricani, Colentina si Pantelimon, a precizat edilul bucurestean. Ea are patru benzi de circulatie, cate doua pe fiecare sens, si o lungime de 1,8 kilometri.

"Pe zi, ne asteptam sa circule pe aici in jur de 35.000 de masini in ambele sensuri", a spus Oprescu, care a declarat ca rolul noii artere este de a decongestiona traficul dinspre autostrada A3.

Lucrarile la acest proiect au debutat in 2006, insa au fost intrerupte din cauza unor litigii legale. In martie 2012, stadiul lucrarilor era de circa 30%.

Costurile totale se ridica la 37,5 milioane de lei (fara TVA) si au fost suportate din bugetul Primariei Capitalei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea