Social

O minge de milioane

Recuperata de un euro . si licitatia continua! In mai putin de 48 de ore de la scoaterea lui pe piata, pretul balonului a ajuns la 10.000.000 de euro, in conditiile in care oferta initiala a fost de doar un euro.

Marti seara, la doar o zi de la inceputul licitatiei, pe minge se oferisera 9.050 euro si lumea privea cu scepticism o eventuala crestere a pretului. Ieri la pranz, insa, a venit bomba: un cumparator ramas deocamdata anonim a oferit zece milioane de euro pe obiectul buclucas! si, avand in vedere ca licitatia se va incheia la 22 iulie, este de presupus ca pretul mingii va depasi suma de 20 milioane de euro. Dovada autenticitatii ei e data de incriptia datei intalnirii (24.06.2004) si indicatia "Quarter final" (sfert de finala), la recent incheiatul European mingile fiind personalizate pentru fiecare meci in parte.

Cel care a avut ideea organizarii licitatiei a fost spaniolul Pablo Car-ral, care a prins balonul trimisa in tribuna de capitanul nationalei Angliei. "Incredibil este ca eu am prins balonul desi stateam aproape pe ultimul rand al tribunei, foarte departe de poarta. Norocul meu a fost ca am facut baschet si am putut "sa agat" mingea si, evdent, ca Beckham a tras foarte prost", a marturisit ibericul in varsta de 25 de ani, care s-a declarat suporter al formatiei Deportivo La Coruna.

El a mai recunoscut ca inaintea deschiderii licitatiei a primit o oferta de 18.000 euro din partea unui ziar britanic, insa a considerat ca cea mai buna solutie ar fi sa puna mingea in vanzare pe Internet, deoarece in lume exista foarte multi colectionari bogati. in ceea ce-l priveste pe David Beckham, cel care, practic, l-a imbogatit pe spaniol, acesta s-a abtinut in a face vreo declaratie referitoare la acest subiect.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea