Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

O meditatie despre Carte

„Intr-o zi am citit o carte si intreaga mea viata s-a schimbat“. Fraza de debut a „Vietii celei noi“ (romanul cu reputatia de cel mai rapid vinduta carte din istoria Turciei) deschide poarta unui periplu romanesc halucinant, parte thriller intelectualist, parte poveste de dragoste , ce ne conduce spre tainele vietii si ale mortii. Un roman halucinant si straniu ce navigheaza de la saradele intelectualiste borgesiene catre lirismul mirific al lui Gabriel García Márquez. Prins intre enigmatice conspiratii bizantine si texte de un magnetism hipnotic, tinarul student Osman strabate neobosit drumurile primejdioase din stepele Anatoliei - un univers bizar, bintuit de vieti spulberate, autobuze demente, oameni osteniti, incaperi paraginite, panouri de publicitate coscovite, litere sterse, stafii... In aventura sa picaresca, eroul cunoaste, rind pe rind, dragostea, initierea, dar si moartea, traieste iluziile si deziluziile Turciei moderne. „Viata cea noua“, cartea fascinanta, detinatoare de taine, se vadeste a fi himera necesara ce transfigureaza existentele si confera lumii aureola inegalabila a visului. Visul ca viata, dincolo de fruntariile constringatoare ale timpului. O meditatie despre Carte si rosturile ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea