Social

#fotie victor rebengiuc #deces anca veresti #a murit anca veresti #anca veresti

O mare actrita s-a stins din viata! Victor Rebengiuc, ingenuncheat de durere

Este doliu in lumea teatrului din Romania. Anca Veresti, fosta sotie a actorului Victor Rebengiuc, s-a stins din viata la varsta de 89 de ani. Tragicul anunt a fost dacut de catre UNITER (Uniunea Teatrala din Romania).

 

Actrita Anca Veresti a fost casatorita timp de cinci ani cu actorul Victor Rebengiuc.

Anuntul tragicului eveniment a fost facut de UNITER, pe pagina oficiala de Facebook. UNITER o descrie pe actrita ca fiind " o personalitate puternica ce ascundea un om sensibil. Un om discret, de-o modestie coplesitoare".

"UNITER afla cu tristete ca actrita ANCA VERESTI ne-a parasit.

O prezenta sobra, plina de demnitate, cu un suras abia vazut, ANCA VERESTI era o personalitate puternica ce ascundea un om sensibil. Un om discret, de-o modestie coplesitoare, un activ sustinator al Campaniei „Artistii pentru artisti”, in fiecare an donand celor aflati in nevoie.

Din 1956 pana in 1989 a jucat pe scena Teatrului Bulandra Bucuresti. Au fost 33 de ani de daruire, de iubire de teatru. Dintre cele mai importante aparitii pe scena Teatrului Bulandra amintim: Irma in „Nebuna din Chaillot” de Jean Giraundoux, Viola in „A douasprezecea noapte” de W. Shakespeare, Natasa in „Razboi si pace”, dupa Lev Tolstoi. Alte spectacole in care a jucat: „Sotul ideal” de Oscar Wilde, „Mamouret” de Jean Sarment, „Casa Bernardei Alba” de Federico Garcia Lorca, „Viraj periculos” de I.B.Prinstley.

Drum lin spre Lumina, Anca Veresti! Dumnezeu sa va ierte!", este mesajul transmis de UNITER.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea