Social

#accident #motocicleta #veri #gluma

O gluma de copii intre veri a omorat un om in Timis

O joaca teribilista intre doi verisori a dus la moartea unuia si intrarea in coma a celuilalt. Un tanar din Timis a vrut sa isi sperie varul care conducea o motocicleta si i-a sarit in fata, insa acest lucru l-a dus pe el in spital, iar pe cel de pe motor in mormant.

Cei doi baieti, unul de 17 si unul de 18 ani , fusesera impreuna la un botez si se intorceau spre casa. Unul pe jos, cu mai multi prieteni, celalalt cu motorul, pe care se mai afla o prietena pe care o luase sa o plimbe.

Martorii spun ca, la un moment dat, cel care mergea pe jos a sarit in fata motocicletei varului sau, in incercarea de a-i face acestuia o gluma. I-a pus piciorul pe carena , motorul s-a oprit brusc iar cel aflat la ghidon a fost aruncat peste cap pe sosea. Tanarul a murit pe loc, iar glumetul a ajuns la spital in stare grava.

Tanarul care si-a pierdut viata isi cumparase motocicleta in urma cu doar cateva saptamani, din banii pe care ii castigase in Italia. Era pasionat de motoare si se plimba in fiecare zi cu motorul cel nou, uneori si impreuna cu prietenii.

Politistii ancheteaza cazul si asteapta marturia tanarului de 18 ani aflat acum in coma. Potrivit Stirilor Pro TV, este foarte posibil ca acesta sa nu fie acuzat de moartea varului sau, pentru ca acesta nu avea nici permis de conducere si nici echipament de protectie pentru conducerea motocicletei.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea