Social

Venita in Romania pentru realizarea unui documentar despre castelele medievale din tara noastra, o echipa de ziaristi britanici ai postului de televiziune Discovery History a cazut prada spargatorilor de masini din Brasov. Sambata seara, dupa ce filmasera la Sighisoara si Bran, jurnalistii au tras la Aro Palace, dar, pentru ca parcarea hotelului era supraaglomerata, si-au lasat una dintre masini, un jeep Nissan, la circa 100 de metri distanta, in parcarea publica administrata de firma P&P. Ieri dimineata, ei si-au gasit masina cu un geam spart si au constatat ca hotii furasera combina radio-CD player de la bord si o scurta imblanita, lasata pe bancheta din spate.
Se mai intampla, hoti sunt peste tot in lume, am patit-o si la Londra, noroc ca paguba nu e prea mare, doar vreo 600 de euro. Bine ca nu ne-au spart cealalta masina, in care lasasem toate echipamentele de filmare, care costa o avere. Pe aia am reusit sa o parcam chiar in fata intrarii hotelului, unde sunt camere video de supraveghere, asa ca hotii nu s-au atins de ea!, ne-a declarat David Baxter, unul dintre ziaristii de la Discovery.
In urma plangerii depuse de acestia, politistii de sub Tampa au demarat imediat investigatiile pentru identificarea faptasilor si, eventual, recuperarea bunurilor furate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea