Social

#delegatie franceza #etnie roma #minoritati rome

O delegatie franceza la Bucuresti va discuta cu presedintele Basescu pe tema incluziunii sociale a romilor

O delegatie franceza formata din ministrul de Interne, Manuel Valls, si ministrul-delegat pentru Afaceri Europene,Bernard Cazeneuve, se va intalni, miercuri, la Bucuresti, cu presedintele Traian Basescu , premierul Victor Ponta, si Mariana Campeanu si Mircea Dusa, ministrii Muncii si de Interne.

"Ministrul de Interne, Manuel Valls, precum si ministrul-delegat pentru Afacerile Europene, Bernard Cazeneuve, vor efectua miercuri, 12 septembrie, si joi, 13 septembrie, o vizita in Romania, pentru a discuta cu autoritatile romane pe tema incluziunii sociale a cetatenilor romani apartinand minoritatii rome. Acestia se vor intalni cu Traian Basescu, presedintele Romaniei, Victor Ponta, primul ministru, Mircea Dusa, ministrul de Interne, precum si Mariana Campeanu, ministrul Muncii, Familiei si Securitatii Sociale", se arata intr-un comunicat al Ambasadei Frantei.

La ora 18.45, Victor Ponta si oficialii francezi vor sustine o conferinta de presa in care vor semna si un acord de cooperare care vizeaza incluziunea sociala a cetatenilor romani de etnie roma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea