INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

O angajata a CEC a golit conturile

Singura angajata a unitatii CEC din comuna Halmagiu este acuzata ca a furat din conturile localnicilor circa 300.000 de lei. O angajata a agentiei CEC din comuna aradeana Halmagiu este acuzata de mai multi clienti ca le-a furat din conturi bani. In urma cercetarilor preliminare, s-a stabilit ca femeia a reusit sa delapideze aproximativ 300.000 de lei. Potrivit politistilor aradeni, majoritatea celor pagubiti sunt persoane in varsta. Angajata unitatii bancare a extras bani din conturile a zeci de clienti, prin falsificarea semnaturilor acestora sau prin omiterea eliberarii de chitante pentru banii depusi de localnici. De asemenea, ea este suspectata ca a desfacut plicurile in care se aflau cardurile unor clienti pentru a afla codurile PIN ale acestora si a extras astfel sume importante de bani din conturile lor. Unul dintre clienti a acuzat ca, in numai doua saptamani, i-au ramas in cont doar 2.700 de lei din cei 40.000 pe care-i avea. Agentia CEC Halmagiu este singura unitate bancara din localitate, iar majoritatea localnicilor isi depun banii aici. Acuzata are 43 de ani si este singura angajata a filialei. O parte dintre localnicii pagubiti au depus plangeri impotriva ei atat la conducerea CEC Arad, cat si la Politie, o ancheta fiind in derulare in acest caz. Angajata este acuzata de delapidare . Clientii pagubiti au primit scrisori cu scuze de la sucursala CEC Arad, prin care sunt asigurati ca li se vor restitui banii pierduti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea