Social

#precipitatii #inundatii #victime #ploi #victime inundatii

Numarul victimelor inundatiilor din Europa, in crestere

Inundatiile continua sa faca ravagii in Europa Centrala. Cele mai afectate state raman Germania, Cehia, Polonia si Austria, unde au fost inregistrate 12 decese, potrivit informatiilor din presa internationala.

De aproape o saptamana, mai multe tari din Europa Centrala, printre care Cehia, Germania, Polonia si Germania, se confrunta cu cele mai puternice inundatii din ultimii zece ani. Mii de case au fost evacuate, iar in Germania aproximativ 10.000 de oameni si-au parasit locuintele.

Vestile nu sunt imbucuratoare nici pentru perioada urmatoare. Meteorologii au anuntat ca, desi precipitatiile se vor mai potoli, in special in Republica Ceha, mai multe zone din Germania, Slovacia si Ungaria vor fi in continuare afectate de acestea.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, care a vizitat in aceasta saptamana zonele afectate de inundatii, a anuntat ca statul german va acorda un ajutor de 100 de milioane de euro victimelor.

Sursa foto: apropo.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea