Social

#angajati #angajati guvern #industria de aparare

Numarul mediu de angajati din industria de aparare a fost limitat de Guvern

Numarul mediu de angajati din industria de aparare va fi limitat in acest an la cel mult 1.587 de salariati, cu 187 mai putini fata de 2011, se arata intr-o decizie recenta a Guvernului.

In urma limitarii numarului de posturi, in 2012 Romarm va avea un numar mediu de 1.229 de angajati.

Iata si cifrele pentru celelate companii din industria de aparare: Romaero - 139 salariati, Avioane Craiova - 125 persoane, IAR Brasov - 70 posturi, Constructii Aeronautice - 8 angajati, Santierul Naval Mangalia - 8 salariati, Uzina Mecanica Orastie - 8 persoane.

In alta ordine de idei, in luna mai, Mediafax anunta, citand un proiect de ordonanta de urgenta, ca salariilor angajatilor din industria de aparare care nu lucreaza din cauza lipsei comenzilor si care se ocupa in aceste conditii cu reparatia si paza utilzajelor vor fi platite din bugetul de stat. Acest lucru se va face doar daca activitatea salariatilor vizati este "indisolubil" legata de productia sau comertul cu armament.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea