Social

#parinti #parinti singuri # familiil monoparentale

Numarul familiilor monoparentale, in crestere

La data de 16 de noiembrie, Asociatia Familiilor Monoparentale din Romania (FAMO) organizeaza primul eveniment din Romania destinat familiilor monoparentale, problemelor si conditiei lor, avand ca tema subiectul: “Parinte singur - provocare sau stigmat?”. Scopul acestei intalniri este de a sensibiliza societatea romaneasca asupra existentei din ce in ce mai des a tipului de familie monoparental.

“Vrem ca societatea si guvernantii sa constientizeze problemele acestor persoane: problemele materiale si cele de ordin psihic, caci raspunderea unei familii, dusa doar pe doi umeri, este una imensa, adesea coplesitoare”, este de parere Beatrice Cioba, producator TVR 1 si fondatoarea Asociatiei Familiilor Monoparentale din Romania (FAMO), asociatie neguvernamentala, care are ca scop sustinerea celor care isi cresc singuri copiii, reusind sa faca fata cu intelepciune, curaj, demnitate si incredere provocarilor de zi cu zi ale vietii.

Datorita eforturilor depuse, Beatrice Cioba a primit anul acesta trofeul “Femeia Anului 2012” pentru lupta in sprijinul apararii drepturilor femeilor singure.

Programul conferintei contine expuneri si sesiuni interactive, cu publicul, pe teme din domeniile: mediere, psihologie, sanatate, juridic, coaching, astrologie si reconversie profesionala.

Participarea la Conferinta Nationala a Asociatiei Familiilor Monoparentale din Romania este destinata exclusiv parintilor singuri. Ea este gratuita insa, intrucat locurile sunt limitate, inregistrarea se poate face doar pana la data de 25 octombrie, pe adresa office@asociatiafamo.com. E-mail-ul trebuie sa contina urmatoarele date: nume, prenume, serie, nr. de buletin si numar de telefon pentru contact.

Conferinta va avea loc in incinta Hotelului Cismigiu, la data de 16 noiembrie intre orele 10.00-18.00.

Sursa foto: nytimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea