Social

# declaratii florin citu # carantinare capitala # carantina bucuresti #bucuresti

Nu se impune carantina in Bucuresti si nu se inchid scolile! Declaratiile facute de Florin Citu

Florin Citu, premierul Romaniei, a declarat marti, dupa ce Bucurestiul a ajuns la incidenta de 6,22 de cazuri la mia de locuitori, ca nu se impune automat carantinarea Capitalei.

 

Acesta a precizat ca momentant nu se impun masuri de carantinare ale Capitalei, sau pe sectoare, dar si ca scolile vor ramane deschise.   

“Le transmit bucurestenilor sa nu asculte scenarii, sa astepte decizia. Aceasta cifra reprezinta una dintre informatiile pe care le luam in calcul cand discutam despre carantinare. Niciodata nu s-a luat doar cifra. Cand vom avea decizia, vom anunta. (…) Avem informatii de la Ministerul Sanatatii. Nu, nu se carantineaza pe sectoare. Scolile raman in continuare, nu se inchid”, a declarat Florin Citu, potrivit spotmedia.ro.  

Acesta a precizat insa ca masurile actuale trebuie respectate pentru ca numarul de noi infectari sa nu mai creasca.

„Daca se respectau masurile pe care le avem, nu se ajungea aici. Am putea sa oprim singuri aceasta pandemie, daca s-ar respecta regulile. Aceleasi reguli le-am avut in decembrie si atunci a scazut rata”, a mai spus premierul.

Sursa foto: g4media.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea