Social

#Urzeala tronurilor HBO #Game of Thrones #urzeala tronurilor

Nu rata “Urzeala tronurilor” in aceasta seara! Cine moare in sezonul VII

Zi asteptata pentru fanii“Urzeala tronurilor”! Cel de-al saptelea sezon al serialului „Game of Thrones“ a avut premiera luni dimineata, la ora 04.00, in acelasi timp cu permiera din Statele Unite ale Americii, dar primul episod urmeaza sa fie difuzat in aceasta seara!


Noul sezon o prezinta pe Daenerys Targaryen care a pornit in sfarsit spre Westeros cu armatele ei, dragonii si noua Mana a Reginei, Tyrion Lannister.

Jon Snow a fost numit Regele Nordului, dupa ce l-a invins pe Ramsay Bolton in Batalia Bastarzilor si a redat Winterfellul Casei Stark. in Debarcaderul Regelui, Cersei Lannister a ajuns pe Tronul de Fier. Insa, pe masura ce aliante vechi se destrama si unele noi se leaga, o armata de Umblatori Albi marsaluieste spre Zid, amenintand sa puna capat pentru totdeauna urzelii tronurilor.

Printre actorii care se intorc in acest sezon se numara: Peter Dinklage (Tyrion Lannister), castigator al premiilor Emmy si Globul de Aur, Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Aidan Gillen (Petyr „Littlefinger“ Baelish), Kit Harington (Jon Snow), Diana Rigg (Lady Olenna Tyrell), Sophie Turner (Sansa Stark) si Maisie Williams (Arya Stark). Noii membri ai distributiei sezonului sapte sunt: Jim Broadbent, Tom Hopper, Megan Parkinson si Ed Sheeran. 

Site-ul de predictii cinematografice „Gold Derby“ le-a cerut fanilor „Game of Thrones“ sa voteze personajele a caror moarte o doresc cel mai mult in acest sezon. Poate deloc suprinzator, tinand cont de evolutiile lor din sezonul al saselea, pe primele locuri in topul resentimentelor fanilor s-au aflat Cersei si Littlefinger.

In seara aceasta, vei putea urmari primul episod pe HBO si pe HBO GO, incepand cu ora 20. Iata aici programul tv!

Sursa foto: independent.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea