Social

"Nu am vrut sa candidez pentru ca stiam ca DNA imi va scoate dosarul la iveala"

Invitat la Stirea Zilei, cu Gabriela Vranceanu, Miron Mitrea , seful de campanie al PSD, a declarat ca nu a vrut sa candideze la primaria Capitalei pentru ca se astepta ca DNA sa ii „scoata” dosarul la iveala.

 „Nu am vrut sa imi incarc partidul cu aceasta problema”, a declarat Mitrea. In ceea ce priveste confuzia privind candidatura social-democratilor la Bucuresti, seful de campanie PSD spune ca exista „un singur candidat si acela este Cristian Diacomescu”. Totusi, seful de campanie al PSD spera ca in turul doi sa ajunga Sorin Oprescu si Cristian Diaconescu.

Mitrea nu se da in laturi nici de la a critica planurile de campanie ale favoritilor de la Capitala. In opinia sa, „proiectul lui Blaga prezinta problemele descriptiv”, in timp ce Diaconescu vine cu solutii concrete.

Mitrea a amintit si de partea mai putin placuta a campaniei. Dupa remarca presedintelui Basescu potrivit careia presedintele de onoare al PSD ar fi „specialist in lovituri de stat”, „adeptii” acestuia s-au razbunat pe social-democratii din teritoriu. PSD-istii de la Giurgiu i-au atacat cu bate pe cei de la PD-L.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea